JWL

Eerste bericht!

Nou, is dit alle tekst? En dat voor een eerste bericht… Daar moet ik even beter mijn best op gaan doen…

Zeg JWL: als deze tekst dan toch te kort is, leg dan eens uit waarom je met zo WordPress bezig bent…

Nou, dat is eigenlijk heel simpel: als je de hele dag bezig bent met letselschade zaken, slachtoffers met letsel van een gebroken pols na een val, of een dwarslaesie na een auto-ongeluk tot een veteraan met PTSS, dan wil je ’s avonds wel eens wat anders doen.

Wandelen en fietsen dat doe ik bij voorkeur bij daglicht (als het droog is) en het is nu al voor 18:00 uur donker. Voor tennis en squash heb je een baan en een tegenpartij nodig en dat moet je ruim van tevoren regelen.

Om met WordPress bezig te gaan hoef ik alleen maar de computer aan te zetten, aan de eettafel zitten, kopje koffie met een koek erbij en dan kan ik aan de gang. De vrouw kan ondertussen ongestoord, dus zonder mijn meestal zeer terechte commentaar, naar MAFS: Married at First Sight kijken en zien of onze lokale held Wilfred uit Emmen een goede match is met François uit Maastricht en vervolgens ongestraft kan doorspoelen als Martijn en Nicole in beeld zijn.

Ik ben nu bezig om me te verdiepen in SEO, dat staat voor Search Engine Optimization, in het Nederlands ook wel zoekmachineoptimalisatie. Dat is een studie op zich, gelukkig is er een WordPress plug-in die daarbij helpt.

Volgens Yoast (nee niet Joost, want die zal het wel weten) moet dit bericht minimaal 300 woorden lang zijn want anders snapt Google niet goed waar deze tekst over gaat. Nou: deze tekst gaat over mij, over mijn werk als letselschade specialist voor letselschadeslachtoffers. Dat ik regelmatig wandel en fiets, behalve als het regent of donker is. Dat ik graag een (stroopwafel) koek bij de koffie eet en dan het liefst een verse van de Goudse Stroopwafel die op de Grootste en Gezelligste markt van Drenthe staat.

Zo… ik hoop dat dat lang genoeg en duidelijk is… 🙂


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *