JWL

Laatste dag in loondienst

Deze week is mijn laatste werkdag als letselschadespecialist in loondienst, na 15 jaar is het tijd om een nieuwe stap te zetten. Vanaf 1 februari ben ik de baas van een nieuw letselschadekantoor en hoop ik weer vele letselschadeslachtoffers te helpen, bij te staan en hun letselschadeclaim zo goed mogelijk af te wikkelen. Maar hierover later meer…

Ik ben nu eerst bezig de laatste losse eindjes aan elkaar te knopen en om persoonlijke spullen uit mijn oude kantoor te halen.

En dat is altijd meer dan je denkt: Een Royal Goedewaagen vaas in de vorm van de provincie Groningen, gekregen van een whiplash slachtoffer uit Nieuw-Buinen (in Drenthe). Een (inmiddels leeg) doosje cuberdons van een naar Gent verhuisde Libanon veteraan. Het boek Groene Parels in Overijssel. Een foto van trotse jonge cliënte die ondanks haar dwarslaesie toch door haar stoere scootmobiel redelijk zelfstandig kan zijn. En natuurlijk de vele kaarten en briefjes van letselschade slachtoffers en hun families die bij de bossen bloemen, flessen wijn en inmiddels verorberde dozen gebak en chocolade zaten.

Op naar een nieuwe start, nieuwe uitdagingen en weer veel tevreden cliënten!Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *