JWL

Vliegend van start

Volgende week opent ons nieuwe letselschadekantoor in Emmen en de eerste afspraken zijn al bevestigd!

We beginnen op 1 februari met een vliegende start. En wel zo goed dat ik vandaag al het 1e telefoonnummer op mijn verlanglijstje heb gebeld.
I made her an offer she can’t refuse. Morgenavond bespreken we de details en ik weet wel zeker dat ik daarbij geen paardenhoofd nodig heb (Voor diegene die de hint niet zagen: deze quote komt uit The Godfather en die is geregisseerd door Francis Ford Coppola).

Voor we met de letselschadezaken bezig gaan moeten eerst de kantoorwanden nog in een passende kleur gezet worden. Natuurlijk met oplosmiddelvrije ecologische verf en voldoende ventilatie. Anders heb ik straks nog een letselschade claim wegens gezondheidsschade door te hoge concentratie organische stoffen aan de broek. En dat dan door een concurrerende letselschaderegelaar, dat kan natuurlijk niet als je zelf letselschadespecialist bent.

Komende vrijdag worden de bureaus en kasten voor de dossiers bezorgd. Daarna de computers, de printer, de telefoons en last but not least natuurlijk de koffiemachine. En als alles is aangesloten en ingesteld kunnen we op 1 februari eindelijk aan de slag.

JWL

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *